Training agenda

 

20 juni vanaf 19.00 uur Minderhout *reservelijst

24 juni 14.00 uur Zundert 

4 juli 12.00 Hernen * nog 3 plaatsen vrij

4 juli vanaf 19.00 uur Breda * 3 plaatsen vrij

18 juli smiddags of avond Breda

25 juli smiddags Baarle Nassau

1 augustus smiddags Minderhout

9 augustus Breda.

22 augustus smiddags Breda

29 augustus smiddags of s avonds Zundert

 

 

 

 

 

 

 

 

* ovb van voldoende deelname, weer en toegankelijkheid terrein.

Opgeven via g00tje@hotmail.com. Privetrainingen ook mogelijk op afspraak.

Website statistieken

Artikelen bekeken hits
41186

We hebben 13 gasten en geen leden online

Biografie

Op 14 juli 1985 werd ik geboren in Etten - Leur. Ik ben opgegroeid tussen de dieren en in het buitengebied, maar paardensport zit niet in onze familie. Vanaf mijn tiende levensjaar begon het ponyrijden mijn aandacht te trekken. Ik begon met rijden op mijn verzorgshetlander Disco. Hij moest nog zadelmak gemaakt worden, maar dat was geen probleem. Op mijn twaalfde kreeg in mijn eerste eigen pony van Ome Bert. Een mooie 3jarige C pony, ze kreeg de naam The Piece Luck. Ook zij moest nog zadelmak en dat bleek ook geen probleem te zijn. Na drie jaar mochten we eindelijk op wedstrijd. Al snel sprongen we in de klasse Z. Dressuur was nog wat lastig met deze fanatieke pony, maar L2 werd toch behaald ook gingen we af en toe wat crossen tot en met L niveau. Al snel volgde ook grotere pony's. Allemaal jong en groen en alles werd succesvol opgeleid. Hierin ben ik altijd gesteund door mijn familie. Mijn moeder is nog steeds trouwe groom en supporter. Jarenlang hebben mijn paarden onderdak gekregen bij mijn broer. Sinds 4 jaar hebben Mark en ik ons eigen stekkie met stallen. Sinds deze tijd krijgen onze paarden het achtervoegsel CS, wat staat voor onze stalnaam: Castelse Stallen.

Ook bij de paarden kwamen er jonge of onervaren paarden tot mijn beschikking en later bleek dat ik hier toch best handig in was. Vele paarden werden opgeleid tot en met de klasses Z2 dressuur, Z springen en 2* eventing. Allemaal met succes. Mooie herinneringen heb ik aan Prodeo (v. Nimmerdor), mijn eerste paard. Martino Utopia (v. Highline) en Ohara (v. Bismarck), mijn eerste internationale toppers. Ultra (v. Emilion), mijn eerste Z dressuurpaard. Watch Out (v. San Remo), mijn knappe schimmel die mij op de internationale podiums deed komen. Lord (v. Lordanos, die ik in amper 6 maanden tijd wist op te leiden van b naar internationaal niveau eventing en Z springen. En Ziedeze Utopia (v. Emilion), Jane Z (v. Johnny Boy) en Diretty CS (v. Indorado), Experience CS (v. Unaniem) en Fair Lady CS (v. Larino), mijn beste vriendinnetjes van de afgelopen jaren. Ook Cantuur van de Tojopehoeve Z (v. Canturo), Spirit Excaliber (v. San Remo) en High Fashion (v. Up to date) hebben de opleiding hier gehad.

Op dit moment heb ik de beschikking over High Quality CS (v. Chello III). Hij is een heel compleet paard wat erg goed kan lopen en een mooie sprong maakt. Daarbij is hij ook nog heel erg braaf en heel knap. We hebben inmiddels de start gemaakt in de eventing. Hij werd in april 2017 Nationaal Kampioen Eventing in Minderhout. Ik hoop dat hij het crossen leuk gaat vinden, want hij heeft veel mee om een goede eventer te worden. Dan heb ik het afgelopen jaar geïnvesteerd in nieuwe aanwas: de vierjarige Iron Maiden CS (v. Asraël) en Irresistible CS (v. Bigareau du cap) zijn in opleiding hier. Ze zijn inmiddels zadelmak en springen een klein parcoursje onder het zadel.

Mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik niet alleen doorgemaakt in de paardensport. Ik heb na mijn MBO diploma Detailhandel ook het HBO diploma Management Economie en Recht op zak. Met deze kennis en ervaring ben ik vanaf mijn studietijd werkzaam bij Ruitersport en Dierenspeciaalzaak Naalden in Rucphen. Na mijn studie ben ik hier fulltime aan de slag gegaan en momenteel ben ik parttime werkzaam als In- en verkoopmanager. Dit is goed te combineren met mijn sport en trainingsambities. In 2015 heb ik mijn diploma Instructeur Wedstrijdsport Eventing behaald en in november 2017 heb ik met een cursus bitfitting mijn kennis uitgebreid. Hiermee wil ik mijn passie opleiden van paarden en ruiters uit gaan breiden. Ook is onze dochter Fenne geboren op 30 april 2015, wie weet wordt ze ooit een paardenmeisje ;)