Training agenda

 

20 juni vanaf 19.00 uur Minderhout *reservelijst

24 juni 14.00 uur Zundert 

4 juli 12.00 Hernen * nog 3 plaatsen vrij

4 juli vanaf 19.00 uur Breda * 3 plaatsen vrij

18 juli smiddags of avond Breda

25 juli smiddags Baarle Nassau

1 augustus smiddags Minderhout

9 augustus Breda.

22 augustus smiddags Breda

29 augustus smiddags of s avonds Zundert

 

 

 

 

 

 

 

 

* ovb van voldoende deelname, weer en toegankelijkheid terrein.

Opgeven via g00tje@hotmail.com. Privetrainingen ook mogelijk op afspraak.

Website statistieken

Artikelen bekeken hits
41193

We hebben 10 gasten en geen leden online

Afgelopen weekend zijn we afgereisd naar het mooie Hünxe, net over de grens in Duitsland. Samen met mijn moeder, Fenne en Experience kwamen we op donderdagavond aan. Voor Fenne werd haar eerste keer mee op wedstrijd en dan direct een internationale, hoe stoer !!

Helaas waren we wat aan de late kant, dus de ring verkennen kon niet meer. Daarom Experience op stal gezet, alles uitgepakt en op tijd naar bed. Op vrijdagochtend stond namelijk de dressuur op het programma.

We hadden goed geoefend op de dressuur, maar het was nog een klein beetje onwennig. We moeten nog iets beter op elkaar afgestemd worden. Experience deed super haar best, maar helaas kregen we twee grote fouten tijdens de stapgedeeltes. Bij het terug aandraven galopeerde ze twee keer aan. Iets overijverig. Maar naast deze dikke onvoldoendes stonden mooie 8ten voor het halthouden en de contragalop. Met een score van 52 strafpunten was ik tevreden. Mijn doel onder de 55 score en bij de beste helft was ruimschoots behaald. Het leuke is dat er nog meer in zit en ik denk dan ook dat Experience een paard is die altijd onder de 50 strafpunten kan scoren. Als dat echt zo gaat zijn dan is dat natuurlijk super.

Op zaterdag mochten we crossen. Het was een prachtig opgebouwde cross en je moest eigenlijk overal opletten. Dat zag je ook terug in de uitslag. Overal gebeurde wel wat. Experience is topfit en ging super van start. Op hindernis 4/5 keek ze heel erg op het publiek en daar reageerde ik te laat op. Maar braaf als ze is liep ze heel braaf door de combinatie van twee dikke bakken in een gebroken lijn. Ze vervolgde haar weg goed, maar op hindernis 7ab reed ik zelf iets te recht naar de moeilijke punt. Ik kwam wat dicht, maar gelukkig is Experience super handig. We vervolgde onze weg prima, al reed ik onderweg nog een keer verkeerd en we reden door de finish ongeveer 30 seconde te laat, maar wel met een super foutloze ronde. Super trots en met het gevoel een rustige ronde gereden te hebben weet ik dat ook hier nog meer in zit. Ondanks het warme weer was Experience lekker fit nog. 

Op zondag liep ze te showen op de keuring, ik denk dat ze stiekem een beetje verliefd was op de zwarte hengst die Michael Jung opdraafde juist voor haar, en ze werd accepted. S middags mochten we springen. Er stond een technisch en dik springparcours. Ik had er een klein beetje schrik van en was erg benieuwd hoe Experience dit op zou pakken, zo'n dag na de cross. Maar tja ze deed onwijs haar best en ik reed erg sterk. Een mooie foutloze ronde bracht ons op een 21ste plaats in het eindklassement en we hebben onze eerste kwalificatie voor het WK zesjarige in Le Lion D'angers behaald.

Het allermooiste van het weekend is dat Fenne het heel erg goed deed. Ze was tevreden en alle verliep heel erg gemakkelijk. Ik ben trots op Experience maar ook op Fenne. Wat een lief kindje is ze!

Op naar de volgende: CNC in Nokere