Training agenda

 

20 juni vanaf 19.00 uur Minderhout *reservelijst

24 juni 14.00 uur Zundert 

4 juli 12.00 Hernen * nog 3 plaatsen vrij

4 juli vanaf 19.00 uur Breda * 3 plaatsen vrij

18 juli smiddags of avond Breda

25 juli smiddags Baarle Nassau

1 augustus smiddags Minderhout

9 augustus Breda.

22 augustus smiddags Breda

29 augustus smiddags of s avonds Zundert

 

 

 

 

 

 

 

 

* ovb van voldoende deelname, weer en toegankelijkheid terrein.

Opgeven via g00tje@hotmail.com. Privetrainingen ook mogelijk op afspraak.

Website statistieken

Artikelen bekeken hits
41172

We hebben 3 gasten en geen leden online

Tweede pinksterdag: zon, lekkere temperatuur dan is er niets leuker dan een wedstrijd te rijden als Eventing Hulsberg. Vroeg ons bed uit, maar het was het waard. De cross, het terrein alles was prachtig.

High Quality moest al vroeg de dressuurbaan in. En wat liep hij fantastisch. Hij danste door de baan. Ik kan eigenlijk het rijden met hem in 1 woord samenvatten: GEWELDIG. Hij is werkwillig en het gaat hem makkelijk af en daardoor kan je er echt aan rijden. Ik was blij ondanks de plaatsing. Die was ook niet slecht met 206,5 punten een 3de plaats. In het springen was hij fantastisch. Hij sprong foutloos en ook in de cross is hij voor mij een droompaard. Hij is dapper geworden en nu gaat ook dit hem makkelijk af. Hij moest wat wennen aan de heuvels en daardoor waren we wat buiten de tijd, maar de hindernissen met vele combinaties deed hij simpel en fijn. We waren helaas net buiten de prijzen, maar ach: dit gevoel kan geen enkele prijs tegenop.

 

High Fashion is even oud, maar is nog veel minder ervaren dan High Quality. En dat merk je. Ze wordt nog makkelijk gespannen. Vooral met losrijden tussen de andere paarden, ik blijf in haar geloven, want ik denk echt dat ze hele goede dingen gaat doen. Maar voor nu is het nog even roeien met de riemen die we hebben. Dressuur gaat thuis al heel fijn, maar door de drukte rondom mijn ring kon ik er niet heel veel aan rijden. We kwamen niet verder dan 184 punten. In het springen deed ze super haar best en sprong foutloos. Ook de cross deed ze super, zoals altijd. Helaas liet ik me foppen bij de spoorwegovergang. Ze sprong keurig de eerste en toen volgde ze het zandpad naar rechts. Beetje gevaarlijk stond het publiek daar dicht langs de combinatie sprong, maar gelukkig liep dit goed af. Tweede keer deed ze t prima en we vervolgde onze weg zonder problemen. Ze heeft nu 4 crossen gelopen, en dit is de eerste keer dat ze een vergissing maakt, dus het is haar vergeven. Volgende keer moet ik wat beter opletten.

 

Onze eerstvolgende cross is in Renswoude 8 juli.

Bedankt Ronald Hacken voor de foto's