Training agenda

 

20 juni vanaf 19.00 uur Minderhout *reservelijst

24 juni 14.00 uur Zundert 

4 juli 12.00 Hernen * nog 3 plaatsen vrij

4 juli vanaf 19.00 uur Breda * 3 plaatsen vrij

18 juli smiddags of avond Breda

25 juli smiddags Baarle Nassau

1 augustus smiddags Minderhout

9 augustus Breda.

22 augustus smiddags Breda

29 augustus smiddags of s avonds Zundert

 

 

 

 

 

 

 

 

* ovb van voldoende deelname, weer en toegankelijkheid terrein.

Opgeven via g00tje@hotmail.com. Privetrainingen ook mogelijk op afspraak.

Website statistieken

Artikelen bekeken hits
41173

We hebben 5 gasten en geen leden online

In de maand juni heb ik me vooral bezig gehouden met het trainen van de paarden in dressuur en springen. High Quality heeft diverse prijzen mee naar huis genomen en ook een keer een foutloze ronde 1.10m gesprongen in BelgiĆ«. Hij is klaar voor de volgende stap. Ook in dressuur heeft ie zich goed ontwikkeld. 

Iron Maiden is klaar voor zijn springdebuut in de klasse B. Hij is dressuurmatig nu fijn voor elkaar en we zijn nu klaar om km's te maken. Hij is super braaf op wedstrijd en helemaal niet kijkerig dus dat is erg fijn.

Irresistible CS is nog maar 3maanden zadelmak en we merken dat ze nog moeite heeft met haar balans en na een paar keer bb te hebben gereden hebben we besloten haar eerst nog dressuurmatig verder door te trainen. Ze kijkt nergens na heeft de techniek en wil voorzichtig zijn. Ze is wel wat bang voor andere paarden, maar dat is kwestie van gewenning.

Helaas heb ik afscheid moeten nemen van Cantuur van de Tojopehoeve Z. We zullen hem erg missen, maar hij krijgt een goed tehuis.