Training agenda

 

20 juni vanaf 19.00 uur Minderhout *reservelijst

24 juni 14.00 uur Zundert 

4 juli 12.00 Hernen * nog 3 plaatsen vrij

4 juli vanaf 19.00 uur Breda * 3 plaatsen vrij

18 juli smiddags of avond Breda

25 juli smiddags Baarle Nassau

1 augustus smiddags Minderhout

9 augustus Breda.

22 augustus smiddags Breda

29 augustus smiddags of s avonds Zundert

 

 

 

 

 

 

 

 

* ovb van voldoende deelname, weer en toegankelijkheid terrein.

Opgeven via g00tje@hotmail.com. Privetrainingen ook mogelijk op afspraak.

Website statistieken

Artikelen bekeken hits
41178

We hebben 10 gasten en geen leden online

Zaterdag 8 juli stond er een eventingwedstrijd gepland in Renswoude. Het was een mooie wedstrijd op een prachtige locatie. Ik vond de cross super mooi en na een fijne dressuurproef (2de) kreeg ik helaas een fout in het springen. Ik moest wat te lang wachten voor ik de ring in kon en daardoor kreeg ik wat spanning bij High Quality. Hij is altijd braaf, maar als hij spanning heeft galopeert hij makkelijk overkruist. Dit deed hij ook tussen hindernis 3 en 4 waardoor ik een fout kreeg. Erg jammer, want hij springt erg goed en voorzichtig. 

In het terrein was hij op hindernis 1 ook wat kijkerig, maar daarna ging hij super fijn. Het was een moeilijke cross, maar hij was eigenlijk heel stoer en keek goed mee. Helaas keek hij op de waterinsprong iets te lang, waardoor we een stop kregen. De tweede keer sprong ie er gelukkig in. Ik merk dat we na Hulsberg geen crosshindernissen meer hebben gesprongen, dat deze cross toch wel iets te veel was zonder enige training. Maar onze prestatie was toch nog goed genoeg voor een 7de prijs in de einduitslag. Er bleken toch echt meer combinaties moeite te hebben met de cross.

We gaan weer goed oefenen, want we willen goed voor de dag komen op CNC Genk 22/24 juli aanstaande.

Dan zal ik High Quality starten in de klasse J. En ik zal mijn nieuwe paard voor het eerst meenemen. Sinds 8 juli staat er een heel gaaf nieuw paard op stal. Hopelijk kunnen we op tijd vertrouwen in elkaar krijgen om aan de start te komen in de klasse BO. Ik heb er heel veel zin in.