Training agenda

 

20 juni vanaf 19.00 uur Minderhout *reservelijst

24 juni 14.00 uur Zundert 

4 juli 12.00 Hernen * nog 3 plaatsen vrij

4 juli vanaf 19.00 uur Breda * 3 plaatsen vrij

18 juli smiddags of avond Breda

25 juli smiddags Baarle Nassau

1 augustus smiddags Minderhout

9 augustus Breda.

22 augustus smiddags Breda

29 augustus smiddags of s avonds Zundert

 

 

 

 

 

 

 

 

* ovb van voldoende deelname, weer en toegankelijkheid terrein.

Opgeven via g00tje@hotmail.com. Privetrainingen ook mogelijk op afspraak.

Website statistieken

Artikelen bekeken hits
39014

We hebben 5 gasten en geen leden online

Al het laatste (wedstrijd) nieuws en de trainingsdata is te volgen via instagram en facebook. De website wordt niet dagelijks bijgewerkt.

Er zijn wel wat leuke en minder leuke veranderingen, dus ik wil iedereen die de site volgt toch op de hoogte brengen.

Er zijn een hoop paarden verkocht, helaas. Op dit moment heb ik geen Internationaal paard meer tot mijn beschikking, jeetje wat mis ik dit enorm. Ik had niet gedacht dat ik dit zo zou missen. Ik merk dat ik zo gewend ben op een bepaald niveau te trainen en te presteren dat ik soms mijn jonge paarden niet serieus genoeg neem. De wedstrijdspanning is weg, de concentratie is soms te weinig en daardoor overkomen me dingen die ik normaal gesproken nooit laat gebeuren. Neemt niet weg dat ik van deze fase in mijn leven ook weer heel veel leer. Ik merk dat ik een stapje terug moet doen en dit stelt mijn geduld enorm op de proef. Ik heb nu drie eigen paarden tot mijn beschikking: De zesjarige High Quality CS, een fantastisch paard met heel veel kwaliteit en voorzichtigheid. En dit laatste zorgde laatst voor problemen. Na een mooie klassering na dressuur en springen in Kronenberg tijdens ons M debuut in de eventing dacht ik er iets te makkelijk over. Ik wilde zo snel mogelijk foutloos en binnen de tijd finishen en overviel mijn altijd voorzichtige High Quality enorm. We kregen helaas twee keer een miscommunicatie en ik was enorm teleurgesteld. Maar ik heb besloten een aantal keren weer terug in de klasse L te starten om zo weer terug vertrouwen te krijgen, want High Quality is eigenlijk helemaal nooit ongehoorzaam. Inmiddels werden we vierde tijdens eventing Hulsberg, waar we na een tegenvallende klassering in dressuur alles simpel foutloos en binnen de tijd aflegde. Een stapje terug dus, veel geduld en dit allemaal om mijn High Quality met succes hogerop te krijgen.

Dan heb ik de vijfjarige Irresistible CS een prachtige vijfjarige bloedmerrie. Die door het hoge % volbloed erg scherp en sensibel is. Irresistible CS hebben we pas een jaar geleden zadelmak gemaakt. Een fantastisch trouw paard met heel veel kwaliteit. Ik denk dat dit echt een 3 of 4sterren paard is. Ze doet me enorm denken aan mijn vorige topper Jane Z. Maar ook met het rijden van dit paard heb ik geleerd om rustig aan te doen. Irresistible blijkt namelijk enorm nerveus te reageren op andere paarden, dit maakt wedstrijden rijden enorm lastig. In de cross is ze helemaal in haar element ze lijkt tot nu toe alles heel simpel te doen. Ik heb besloten heel veel trainingsuren in haar te gaan steken, hopelijk zien we snel progressie, want ik weet dat er alles in zit om een echte te worden. Alles op zijn tijd.

Dan hebben we sinds kort ook een prachtige vierjarige ruin op stal. Een geweldige eventingafstammeling, namelijk : El Primero x Pharaon xx. Een snelle, sensibele springer. Die lijkt over de juiste kwaliteiten te beschikken. Hij heeft nu drie springwedstrijden gelopen en ik kan alvast verklappen, hij is scherp, maar doet alles met veel plezier en instelling.

 

Terug naar de basis dus... in de hoop ooit weer te mogen genieten van het internationale werk. Wie weet....