Training agenda

 

20 juni vanaf 19.00 uur Minderhout *reservelijst

24 juni 14.00 uur Zundert 

4 juli 12.00 Hernen * nog 3 plaatsen vrij

4 juli vanaf 19.00 uur Breda * 3 plaatsen vrij

18 juli smiddags of avond Breda

25 juli smiddags Baarle Nassau

1 augustus smiddags Minderhout

9 augustus Breda.

22 augustus smiddags Breda

29 augustus smiddags of s avonds Zundert

 

 

 

 

 

 

 

 

* ovb van voldoende deelname, weer en toegankelijkheid terrein.

Opgeven via g00tje@hotmail.com. Privetrainingen ook mogelijk op afspraak.

Website statistieken

Artikelen bekeken hits
39005

We hebben 4 gasten en geen leden online

Afgelopen twee weken mocht Jumping Special ( El Primero x Pharaon xx) mee op springwedstrijd. Zaterdag 26 mei kwamen we aan de start in de 4 jarige rubriek in Moergestel. Hier was hij enorm gespannen met losrijden en dat wordt hij sterk. Na een aantal keer mijn stuur en rem een beetje kwijt te zijn ben ik maar even rustig wat gaan dressuren in de binnenbak. Gelukkig herstelde hij goed. Het is echt spanning en dan zoekt hij graag steun van de andere paarden.

 

In de ring was hij lekker voorwaarts en topvoorzichtig. Wat kan dat paard springen. We mochten nog een tweede ronde springen. Dit deed hij veel beter en met minder spanning. Dat de punten tegen vallen, ach dat maakt niets uit. Hoe vaker je rijdt, hoe meer werk hij moet doen, hoe beter hij wordt. Dat willen we toch.

 

Op 2 juni mocht hij een rondje springen op Jumping Etten Leur. Ook hier was een grote vierjarige rubriek. Hij vond het erg spannend in de ring, maar hij sprong weer foutloos. Ik was echt super tevreden, de lage punten, ach dat ben ik gewend. Gelukkig heb ik nog nooit hoge punten gekregen op dit soort wedstrijden ;) maar wederom ben ik super trots op Jumping Special. Hij sprong voorzichtig, opent mooi achter en hij verbeterd na mate hij verder komt in het parcours. Veel paarden worden juist minder op het einde. Als we de spanning en de loperigheid beter onder controle hebben dan kan dit weleens een goed paard gaan worden. Hij is scherp, voorzichtig, stopt niet en heeft veel vermogen. Ik ben blij. Nu even thuis wat oefenen.