Training agenda

 

20 juni vanaf 19.00 uur Minderhout *reservelijst

24 juni 14.00 uur Zundert 

4 juli 12.00 Hernen * nog 3 plaatsen vrij

4 juli vanaf 19.00 uur Breda * 3 plaatsen vrij

18 juli smiddags of avond Breda

25 juli smiddags Baarle Nassau

1 augustus smiddags Minderhout

9 augustus Breda.

22 augustus smiddags Breda

29 augustus smiddags of s avonds Zundert

 

 

 

 

 

 

 

 

* ovb van voldoende deelname, weer en toegankelijkheid terrein.

Opgeven via g00tje@hotmail.com. Privetrainingen ook mogelijk op afspraak.

Website statistieken

Artikelen bekeken hits
41205

We hebben 7 gasten en geen leden online

Outdoor Helvoirt

Een fantastisch evenment. Super organisatie, mooie cross en voor mij meestal ook een mooie resultaten. Met Watch Out behaalde ik in 2009 een gave 3de plaats. Met Jane Z behaalde ik een 9de plaats in 2012 en nu 2016 werd het jaar voor mijn topmerrie Experience CS. Ze werd dit jaar 7de van de 103 starts in de internationale CIC1*. Hiermee behaalde we ook ruimschoots het beste Nederlands resultaat.

Op vrijdag kwamen we einde van de dag aan in Helvoirt. De stallen waren prachtig en Experience had een stal aan de buitenkant van de tent en dat was met de warmte echt heel fijn. Ik heb s avonds nog even lekker langs de dressuurbanen gestapt. Experience doet nooit moeilijk, maar het is voor ons beide altijd lekker rustgevend.

Zaterdag om 13.00 uur mochten we de dressuurring in. Onze proef ging voor mijn gevoel echt foutloos. Ze liet zich super rijden, alles was aan de hulpen en ze laat fantastische overgangen zien. Ook het publiek zei dat het echt heel erg goed was. Mijn punten/plaatsing bij 1 jury viel helaas heel erg tegen en dat bracht ons op een 26ste plaats in de grote ring met 48,4 strafpunt.

Einde van de dag stond voor ons het springen gepland. Er gebeurde heel erg veel. Het was een lang parcours in een kijkerige ring en je moest echt goed beslissen hoeveel galopsprongen je ging rijden in de lijntjes. Ik was best wel gespannen, het laatste jaar ben ik gewoon echt niet zo sterk aan het rijden dat terwijl Experience gewoon echt heel erg goed springt en voorzichtig is. Gelukkig viel dit weekend alles op zijn plaats. Dankzij de de mentale trainingen van Mariska Hasselaar reed ik heel erg sterk in het springen en kon ik eindelijk blijven rijden en blijven nadenken over wat ik aan het doen was. Super simpel sprong Experience dan ook foutloos binnen de tijd. We stegen naar een voorlopige 17de plaats.

Op zondag rond de middag mochten Experience en ik de cross in. De cross was erg mooi, maar er gebeurde overal wel wat en de tijd was heel erg moeilijk te halen. Er waren nog maar 3 combinaties foutloos binnen de tijd toen ik van start ging. Mariska heeft me geleerd haalbare doelen te stellen. Mijn doel was dan ook sterk te rijden met mooie voorwaartse afstanden en korte lijnen. Missie geslaagd. Experience en ik finishte super simpel en foutloos binnen de tijd. Ik kon sinds lange tijd eindelijk weer genieten van mijn wedstrijd. Ik ben dan ook super trots dat we opgeklommen zijn naar een prachtige 7de plaats. Alles klopte dit weekend gewoon! En Experience heeft mij laten voelen er altijd voor me te zijn fantastisch. Ze kijkt goed mee, doet geen domme dingen, blijft luisteren en springt ook nog eens gewoon goed vanuit een sneller tempo.

Ik heb dit jaar heel hard aan mezelf gewerkt en dat werpt echt zijn vruchten af. De paardensport en zeker de eventing is mijn hobby, maar ik ben echt een strever. Ik wil dit op een zo goed mogelijke manier doen en zo ver mogelijk komen. De stappen die ik dit jaar heb kunnen maken zijn belangrijk voor de toekomst. Op naar nog veel meer moois!