Training agenda

 

20 juni vanaf 19.00 uur Minderhout *reservelijst

24 juni 14.00 uur Zundert 

4 juli 12.00 Hernen * nog 3 plaatsen vrij

4 juli vanaf 19.00 uur Breda * 3 plaatsen vrij

18 juli smiddags of avond Breda

25 juli smiddags Baarle Nassau

1 augustus smiddags Minderhout

9 augustus Breda.

22 augustus smiddags Breda

29 augustus smiddags of s avonds Zundert

 

 

 

 

 

 

 

 

* ovb van voldoende deelname, weer en toegankelijkheid terrein.

Opgeven via g00tje@hotmail.com. Privetrainingen ook mogelijk op afspraak.

Website statistieken

Artikelen bekeken hits
41180

We hebben 12 gasten en geen leden online

Spirit Excaliber gaat mijn Experience vervangen. Op Outdoor Westdorpe kwamen we aan de start in de klasse M. De dressuurproef ging heel erg fijn, hij schrok 1x maar stond er goed aan en liep echt een goede proef. Mijn plaatsing en punten vielen me daarom ook enorm tegen. Spirit sprong goed, maar toch kregen we een pechfoutje. In de cross liep hij foutloos binnen de tijd. We behaalde een mooie 8ste plaats.

High Quality CS mocht mee in de BB. Hij sprong goed en foutloos. Al moest ik hem wat aanmoedigen in de dubbel. De jury belde me uit omdat ik na een hapering hem alsnog over hindernis 10B reed. Beetje flauw, maar gelukkig mochten we nog wel de cross in. Dit deed hij erg goed, hij was kijkerig en daardoor kregen we ook een stop op de erg lastige hindernis 3, maar verder liep hij foutloos naar de finish. Het was een leuke cross met zelfs een slootje en twee watercombinaties. Echt heel leerzaam

In Deurle kwam alleen Spirit Excaliber aan de start. Hij liep een goede dressuurproef waarbij een tweede plaats behaalde en hij sprong en crosste foutloos. Helaas waren we in de cross veel te snel, waardoor we heel veel strafpunten kregen. Jammer want dit kostte ons een 2de klassering. Maar deze wedstrijd was de generale repetitie voor CIC1* in Varsseveld volgend weekend.