Training agenda

 

20 juni vanaf 19.00 uur Minderhout *reservelijst

24 juni 14.00 uur Zundert 

4 juli 12.00 Hernen * nog 3 plaatsen vrij

4 juli vanaf 19.00 uur Breda * 3 plaatsen vrij

18 juli smiddags of avond Breda

25 juli smiddags Baarle Nassau

1 augustus smiddags Minderhout

9 augustus Breda.

22 augustus smiddags Breda

29 augustus smiddags of s avonds Zundert

 

 

 

 

 

 

 

 

* ovb van voldoende deelname, weer en toegankelijkheid terrein.

Opgeven via g00tje@hotmail.com. Privetrainingen ook mogelijk op afspraak.

Website statistieken

Artikelen bekeken hits
41187

We hebben 8 gasten en geen leden online

Foto: Eventingphoto.com

High Quality mocht op zondag 30 april j.l, op Fenne haar verjaardag, deelnemen aan het Nationaal Kampioenschap. Het was een prachtige wedstrijden met een stoere, selectieve cross. Hij mocht als eerste van zijn ring van start. In de dressuur was dit zeker niet in ons voordeel, hij liep een hele goede proef. De punten vielen erg tegen en we kwamen niet verder dan een tweede plaats.

Maar High Quality liep wat kijkerig door het terrein, maar bleef goed galoperen en sprong alle hindernissen. We finishte slechts 2 seconden buiten de optimale tijd en al snel bleek de tijd een echte scherprechter. Na de cross sprong High Quality ook nog een heel fijn foutloos rondje en dit bleek allemaal genoeg voor een eerste plaats.

Super trots ben ik op mijn eigen topper. High Quality blinkt uit in dressuur en springen, maar het werk op natuurlijke hindernissen kost me wat meer training dan verwacht. Het vele trainen begint zijn vruchten af te werken.

Ik hoop dat we samen nog heel veel van dit soort momenten mogen beleven. En voor nu, trainen we weer lekker door. Elke training is met dit paard een feestje.